Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/logsolhu/dizelgenerator.hu/uj/nyilatkozat.php:1) in /home/logsolhu/dizelgenerator.hu/uj/nyilatkozat.php on line 2
Adatvédelmi nyilatkozat

HíreinkAdományozás a török-szír katasztrófa károsultjainak megsegítésére

Vállalatunk több évtizede tartó, szoros kapcsolatot ápol törökországi üzleti partnereinkkel, így különösen fájdalmas számunkra a török-szír határtérséget sújtó földrengések okozta katasztrófahelyzet.
A LogSol Kft. tulajdonosi köre a vis maior helyzetről értesülve megkereste törökországi partnervállalatunkat, a MAAG Turkey-t és informálódott a leginkább szükséges ruhaneműkről, használati tárgyakról és eszközökről.
A tájékoztatás alapján takarókat és párnákat tartalmazó segélyszállítmányt indítottunk a károsultak megsegítésére. Együttérezve török barátainkkal bízunk a károk mielőbbi mérséklésében, a térség működésének helyreállításában.

Negyedszerre került sor a Modern Mintaüzem látogatásra a LogSol Kft-nél

2022. november 23-án, a Modern Mintaüzem Program keretein belül immár negyedik alkalommal került megrendezésre Mintaüzem Bemutató a LogSol Kft szabadbattyáni telephelyén. A rendezvényt Kovács Krisztina ügyvezető asszony nyitotta meg, köszöntőjében ezúttal is felelevenítette a Kft életútját, kitért vállalatunk eredményeire, termékcsoportjaira. Hangsúlyozta a folyamatos fejlődést, a Kft helyi gazdasági-társadalmi kapcsolódásait és a LogSol kollektíva összetartásának erejét. Ezt követően Hirschler Erika, az IFKA Modern Mintaüzem Program mintagyári felelőse tájékoztatót adott a szervezet működéséről, amely a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet szereplője. Az IFKA munkatársa ismertette a közhasznú társaság szolgáltatásait, a Modern Mintaüzem Programot és a program kapcsolatát a GINOP ill. GINOP Plusz pályázati rendszerekkel. Kovács Tamás vezérigazgató a számok tükrében bemutatta a LogSol Kft hazai kis- és középvállalkozói körben való elhelyezkedését, mondandójában kitért az üzleti információk és az idő vállalati működéshez kötődő jelentőségére, a hatékony partnerhálózat fontosságára, valamint a vállalkozásnál alkalmazott stratégiai- és operatív tervezés folyamatára is. Varga József Zsolt alapító szemléletes bemutatójában – melyben középpontba helyezte jelenkorunk energiaválságát - kiemelte a vállalat fejlődéstörténeti mérföldköveit, az asztalbérlettől a komplett üzemi területig és az informatikai szolgáltatásoktól az energia testreszabott, vevőközpontú szolgáltatásáig vezető útját. Az Alapító kitért a komplexen értelmezett innováció kiemelt szerepére, amelynek eredményeként kifejlesztett MAAG (MAgyar AGgregátor) termékcsalád egyedi jellemzőivel ismertette meg a jelenlévőket, különös tekintettel a megújuló energiára is támaszkodó, hibrid energiaállomásunkra . Az általa vezetett gyakorlati üzembemutató fókuszba helyezte a vállalatnál alkalmazott, a korábban megszokott gyártási időt töredékére csökkentő CODDM üzemi technológiát, az annak elemeként alkalmazott automata gyártóeszközeinket, ugyanakkor kitért a kollégáink által hozzáadott értékekre is, mely hangsúlyosan megkülönbözteti a LogSol termékeket a tömeggyártással előállított berendezésektől és vállalatunk egyedi, vevőközpontú szolgáltatásait az általános iparági megoldásoktól. A rendezvény zárásaként kötetlen üzleti megbeszélésekre került sor, melynek eredményeképpen lehetőség nyílt új üzleti kapcsolatok kialakítására, kapcsolati hálónk diverzifikálására.

LogSol Kft – a Modern Mintaüzem

2022. március 24-én megrendezésre került a 2. Modern Mintaüzem Bemutató a LogSol Kft szabadbattyáni központi telephelyén. A rendezvényt ez úttal is Kovács Krisztina ügyvezető igazgató asszony nyitotta meg, kitérve a vállalat alapítástól máig vezető útjára, elért eredményeire, értékeire. Ezt követően Lovas Edit úrhölgy, az IFKA mintagyári felelőse ismertette a Modern Mintaüzem Programot, külön hangsúlyozva annak, a GINOP-1.2.8-20 és VEKOP-1.2.6-20 pályázati rendszerek - a rendezvény vendégkörét alkotó -, nyertes pályázói számára biztosított lehetőségeit. Kovács Tamás vezérigazgató mondandójában a kft életében meghatározó alkalmazott kutatás-fejlesztési tevékenységre, a vállalati működésre jelen, pandémia sújtotta gazdasági-társadalmi helyzetben hangsúlyos idő- és információ tényezőinek jelentőségére hívta fel a figyelmet. A vezérigazgató tájékoztatta a jelenlévőket a vállalati partnerhálózatról, kiemelve az állami/költségvetési szektor szereplőit (kórházak, NKM, Fővárosi Vízművek), hazai- és külföldi termelési-fejlesztési kapcsolatait (Tungsram, KITE, EMSA Jeneratör, AKSA Power Generation), K+F intézményeit (Pannon Egyetem, BME) és formálódó, közép-európai disztribúciós hálózatát (Szlovákia, Szlovénia, Csehország). A Vagyóczki Gergely műszaki munkatárs koordinálta üzemviteli bemutató részeként elsősorban a vállalatnál alkalmazott távfelügyeleti rendszert, a CODDM üzemi technológiát és termékcsoportot, a KITE-vel közösen fejlesztett, speciális aggregátor prototípusát, automata hegesztőrobotunkat, az új fejlesztésű „hibrid energiaállomást”, az E.ON Hungária csoport számára fejlesztett mobil aggregátort és az okos megoldásokkal felszerelt „lighting tower” eszközt ismerhették meg a jelenlévők. A rendezvény a Magyarországon működő szervezetek együttműködésének bemutatására kiemelten koncentrált, a 12 vendég vállalat képviselői kiemelt példákat ismerhettek meg abból a partnerségi tevékenységből, melyet a LogSol Kft. magyar tulajdonú kkv-kel, állami-költségvetési szervezetekkel, háttérintézményekkel, magyar kutatóhelyekkel karöltve végez a helyi gazdaság élénkítése, a helyi lakóközösség életterének jobbítása érdekében.

    

    LogSol Kft – a Modern Mintaüzem

2021. szeptember 23-án, a Modern Mintaüzem Program keretein belül első alkalommal került megrendezésre Mintaüzem Bemutató a LogSol Kft szabadbattyáni telephelyén.
A rendezvényt Kovács Krisztina ügyvezető igazgató asszony nyitotta meg, köszöntőjében felelevenítette a kft életútját, kitért az elmúlt évtizedek legnagyobb eredményeire, termékcsoportjaira, hangsúlyozva a folyamatos újításokat, ötleteket felkaroló, a piacot folyamatosan figyelemmel kísérő és kiaknázó tulajdonosi törekvést és a LogSol kollektíva összetartásában rejlő erőt. Ezt követően Sebestyén Csaba, az IFKA csoportvezetője tájékoztatót adott a szervezet működéséről, amely a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet szereplője, valamint ismertette a Modern Mintaüzem Programot, melybe Magyarországon működő, XXI. századi megoldásokat alkalmazó és azokat megismerni kívánó cégek kerülnek bevonásra.
Kovács Tamás vezérigazgató mondandójában kitért az információgyűjtésre és feldolgozásra alapozott kutatás-fejlesztés kiemelt szerepére, melynek eredményeként kifejlesztett MAAG (MAgyar AGgregátor) termékcsalád egyedi jellemzőivel ismertette meg a jelenlévőket. Elmondta, hogy a vállalat nemrég lépett üzleti kapcsolatra a Tungsram Cégcsoporttal, melynek eredménye az eseményen bemutatott, „okos” eszközökkel felszerelt, Intelligens Világítótorony.
A Varga József Zsolt alapító tulajdonos által vezetett gyakorlati üzembemutató fókuszba helyezte a vállalatnál alkalmazott CODDM üzemi technológiát és termékcsoportot, közte automata hegesztőrobotunkat, az új fejlesztésű „hibrid energiaállomást”, valamint a már említett, okos megoldásokkal felszerelt világítótornyot. Tájékoztatása szerint a világítótoronyra felszerelt vezérlő eszköz segítségével interneten keresztül, akár távoli településről is irányítható a Tungsram fejlesztésű fényforrás, amelyhez az alternatív energiát LogSol által gyártott modern, mobil aggregátor biztosítja. A világítótorony egy innovatív megoldás lehet olyan rendezvényeknél, építkezéseknél, ahol a „hagyományos” áramvétel nem biztosított. A torony előnyei közé tartozik, hogy mobil, bárhova könnyedén elhelyezhető.
A több mint egy tucat vendég vállalat képviselőinek részvételével lezajlott mintaüzem látogatás kiváló alkalmat biztosított arra, hogy bemutassa a magyar gazdaság élénkítésében érdekelt szereplők együttműködését, kitérve házigazda vállalatunk és a Tungsram Cégcsoport közti innovatív termékfejlesztésre, az IFKA vállalkozásokat támogató tevékenységére és Modern Mintaüzemünk érdeklődő vállalkozások általi megismerésére.

Büszkék vagyunk

Mai nappal az Európai Unio Szellemi Tulajdoni Hivatala bejegyezte védjegy lajstromába a MAAG by LogSol logónkat. MAAG a Magyar Aggregátor. Tanúsítvány

György László úr látogatása

A 2021. február 24-e ismét eredményesen zárult, hiszen György László , az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára volt vendégünk és egy igen tartalmas egyeztetést folytattunk. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy folyamatosan fejlődünk és egyre nagyobb célokat tudunk kitűzni, amelyet biztosak vagyunk benne, hogy meg is valósítunk.
Bővebben - Itt