Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/logsolhu/dizelgenerator.hu/szervizarlista.php:1) in /home/logsolhu/dizelgenerator.hu/szervizarlista.php on line 3
LogSol - Aggregátor

telefon

Megtisztelő jelölés az „Év Embere 2022” Fejér vármegyei címéért    

    

    

    A Fejér Megyei Hírlap és a feol.hu kiemelt figyelmet fordít arra, hogy beszámoljon a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, Fejér vármegyei emberekről. Ennek jegyében, immár sokesztendős hagyományt követve, idén is meghirdette az elmúlt év leginkább figyelemre és elismerésre méltó személyeinek köréből választandó „Év Embere 2022” szavazását. A jelöltek az élet számos területén tevékenykednek, a közélet, a kultúra, a tudomány, a vállalkozói szféra képviselői, közös bennük, hogy valamennyien példamutató tevékenységükről, kivételes tetteikről ismertek. Az előzetes kiválasztás során, a vármegye több mint 400.000 lakosa közül, mindösszesen 10 térségbéli társunk került be azok közé, akikre – tetteik, cselekedeteik, életművük elismeréseként - a szavazatok adhatók.


    

    

A LogSol Kft kollektívájának örömére szolgál, hogy idén, innovatív vállalkozói eredményeinek, egyben térségi foglalkoztatói és társadalmi felelősségvállalásának elismeréseként    

    

Varga Zsolt urat, a LogSol Kft Alapítóját is a jelöltek között üdvözölhetjük
    

    


A cégcsoport munkatársi kollektívájaként büszkék vagyunk arra, hogy Varga Zsolt, - aki lakóhelye térségének meghatározó foglalkoztatója, az alternatív energiaszolgáltatás terén iparágvezető vállalatunk alapítója - élete és munkássága révén méltónak bizonyult arra, hogy bekerüljön a jelöltek megtisztelő körébe.    

    

Magát, a jelöltséget is kiemelkedő elismerésnek tekintve úgy érezzük, hogy társaságunk alapítójára adott szavazat méltó helyre kerül. Amennyiben Ön is így érzi, látogasson el a virtuális szavazóhelyiségbe a következő elérhetőségen


https://www.feol.hu/evembere2022


és voksoljon ott Varga Zsoltra az alábbi fotóra való kattintással.


    

    

kep

    

    

    

    

Államtitkári látogatás
2021 - SzabadbattyánA 2021. február 24-e ismét eredményesen zárult, hiszen György László , az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára volt vendégünk és egy igen tartalmas egyeztetést folytattunk. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy folyamatosan fejlődünk és egyre nagyobb célokat tudunk kitűzni, amelyet biztosak vagyunk benne, hogy meg is valósítunk.

Miniszteri elismerés
Szijjártó Péter Külügyminiszter Úr 2020.10.05-én ünnepélyes keretek közt nyújtotta át vállalatunk részére a külpiacra jutás támogató okiratot, mely a Magyar Állam Nemzeti Exportvédelmi Programja keretében került meghirdetésre, és mely alapján a LogSol Kft. 18,5 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A támogatásból a LogSol a keleti piacokon való megjelenését kívánja erősíteni, magyar gyártóként bizonyítani kívánja, hogy Magyarország képes piacképes exporttermék előállítására. A gyártóüzemben 3500 nm2 –en folyik a termelés, MAAG márkanévvel fémjelezett aggregátorok készülnek.

A külügyi delegáció részére az egyes gyártási mechanizmusok bemutatásra kerültek, ezen túlmenően az NKM Áramhálózati Kft.-vel karöltve megalkotott önjáró áramfejlesztő gépegységeink is reflektorfénybe kerültek.

Szijjártó Péter Külügyminiszter Úr személyesen gratulált a LogSol Kft. minden egyes dolgozójának, amiért még egyszer kifejezzük köszönetünket, és ezúton még egyszer köszönetet mondunk mindazon résztvevőknek, akik személyes jelenlétükkel megtiszteltek minket.


video
"ENERGIA 2022" - Szakmai konferencia
Szabadbattyán, 2022. június 22.Kit ne foglalkoztatna miből, hogyan és mennyiért lesz energiánk? Mi támogatja jobban a fenntartható energiagazdálkodást – az energiahatékonyság vagy az energiatakarékosság? Ezek a kérdések sosem voltak még aktuálisabbak, mint napjainkban…
Ezek a gondolatok vezérelték vállalatunk tulajdonosi körét, amikor hagyományteremtő célzattal életre hívták az „ENERGIA 2022” - Szakmai Konferencia, Kiállítás és Innovációs Show-t, melynek a LogSol Kft szabadbattyáni telephelye adott otthont 2022. június 22-én.
Az ingyenes részvételt biztosító rendezvényre érkező, több mint 100 vendég betekintést nyerhetett napjaink energiapolitika kérdéseibe, megismerkedhetett az energetikában érdekelt vállalatoknak, kutatóhelyeknek, szakmai- és fejlesztési intézményeknek a tapasztalataival, kiaknázhatja az iparági gazdasági együttműködések aktuális lehetőségeit, találkozhatott potenciális üzleti partnerekkel.
A rendezvény hívószavai a következők voltak: Energia a jelenkorban - Energia és biztonság – Energia és költséghatékonyság/optimalizálás - Energia és innováció - Alternatívák az energiatermelésben.
A rendezvény házigazdájaként, Kovács Krisztina ügyvezető köszöntötte az egybegyűlteket, Varga Zsolt, a LogSol Kft. alapítójaként mérlegre helyezte az energiatermelés/fogyasztás globális alapvetéseit, előadásában különös figyelmet fordított a decentralizált energiatárolás lehetőségeire, s ezzel kapcsolatosan partneri együttműködésre ajánlotta vállalatunk üzleti területeit. Kovács Tamás vezérigazgató iparági érdekességeket mutat be vállalati „számaink” tükrében, Szécsi László üzletfejlesztési igazgató különleges „boxutca” bemutatóban vetette össze egy 16 aggregátorból álló berendezéscsoport működését a Forma-1 rajtrácsán tapasztalhatókkal, Polyák István művészeti vezető pedig az üzlet és a művészet Seuso örökség jegyében fogant összefonódásáról adott számot.
A rendezvény központi elemeként bemutatásra került az uniós társfinanszírozással kifejlesztett „hibrid energiaállomás” prototípusa, valamint egy okos megoldásokkal felszerelt, intelligens világítótorony a Kft innovatív termékpalettájából.
A jelenlévők a LogSol Kft képviselői mellett meghívott előadóktól is hallottak napjaink energetikai aktualitásairól. Hajdú-Benkő Zoltán, MVM DÉMÁSZ Áramhálózati Kft innovációs és technológiai osztályvezetője betekintést nyújtott napjaink elektromos elosztóhálózatainak működésébe, kihívásaikba és az alkalmazott/lehetséges megoldásokba, Dr. Domokos Endre, a Pannon Egyetem intézetigazgatója a megújuló energiaforrások teljes környezeti hatásairól adott érdekfeszítő tájékoztatót. Sojnóczki István, a KITE Zrt. innovációs igazgatója a hatékony mezőgazdasági termelés terén kifejlesztett megoldásokról, Dancsics Gábor, a Lenergy Magyarország Kft. és Kövesi Eszter, a Varázslatos Magyarország Nonprofit Kft. képviseletében pedig az energiagazdálkodás és környezetvédelem területén jelentkező felelősségvállalásról osztott meg gondolatokat a meghívottakkal.
A rendezvény szakmai kiállítótérnek is otthont adott, melyen partnercégeink, az Exner, az SKC Holding, a Staubli sro, a Daniella Kft és a Quantum Automation Kft mutatkozott be.
A hagyományteremtő Szakmai Konferencia, Kiállítás és Innovációs Show kiváló alkalmat biztosított az energiagazdálkodásban érdekelt szereplők együttműködésének támogatására, a bemutatkozó szervezetek innovatív termékeinek, szolgáltatásainak felvillantására, releváns üzleti területeik partnerségi felkínálására, a jelenlévők gyakorlati tapasztalatainak gyarapítására.     Feol

A rendezvényen elhangzott előadások letölthetők az alábbi linken:

    Hajdú-Benkő Zoltán - MVM DÉMÁSZ Áramhálózati Kft
    Dr. Domokos Endre - Pannon Egyetem
    Varga Zsolt - LogSol Kft.
    Dancsics Gábor - Lenergy Kft.
    Kövesi Eszter - Varázslatos Magyarország Nonprofit Kft.


video

Szántóföldi napok és Agrárshow
Mezőfalva, 2022. június 1-2.2022. június 1-2-án részt vettünk a Mezőföldön, több, mint 40 hektáron megtartott NAK Szántóföldi napok és Agrárgép Show-n, mint kiállító. A két napos program keretében a LogSol Kft. biztosította az elektromos ellátottságot.


videoGyártócsarnok avató
2019. május 22 - Szabadbattyán2019 május 22-én felavattuk Szabadbattyánban 2. üzemcsarnokunkat. Kovács Krisztina Ügyvezető Asszony Dr. Suha György Miniszteri Biztos Úr és Polyák Vilmos Polgármester Úr társaságában vágta át a szalagot. A rendezvény keretében a meghívottak megtekinthettek egy innovációs show-t is, ahol cégünk fellebbentett a fátylat 2. generációs berendezéseiről, valamint a legújabb technológiai fejlesztésekről, a multiliftes modellektől egészen a távfelügyeletig.

videoNKM Áramhálózati Kft - szállítási szerződés aláírása
2019. augusztus 27 - SzegedCégünk 2019.08.27-én jelentős mérföldkőhöz érkezett el, ezen a napon aláírtuk az NKM Áramhálózati Kft-vel a szállítási szerződést, amelynek keretében 4 db nagy teljesítményű MAN tehergépjárműre szerelt mobil áramfejlesztő egységet szállítunk megrendelőnknek. Büszkék vagyunk arra, hogy 6 hónap pályáztatás után a 8 pályázó közül minket ért e megtiszteltetés.

video

A képen az ünnepélyes aláírás alkalmából balról jobbra:
Entz Béla, LogSol Kft - kereskedelmi igazgató
Kovács Krisztina, LogSol Kft. - ügyvezető
Tóth József, NKM Áramhálózati Kft. - ügyvezető testület elnöke, operatív ügyvezető
Pipicz Mihály, NKM Áramhálózati Kft. - műszaki igazgató

Üzleti út a Török Köztársaságba
2021Vállalatunk HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. által támogatott stratégiai célkitűzéseinek egyike a külpiaci pozícióink török-magyar vállalatközi együttműködésen alapuló erősítése, melynek alapgondolatát a harmadik legnagyobb török gyártóval, az Emsa Jeneratör Rt-vel 2017-ben, a török-magyar államközi megállapodáshoz kapcsolódóan, az Ankarában megrendezett Török-Magyar Üzleti Fórumon aláírt, s azóta is fennálló stratégiai együttműködési megállapodás adta.

Társaságunk tulajdonosi köre és vezetése 2019 óta folyamatosan tárgyal török partnerünkkel a kapcsolat formalizálásának megerősítéséről és tartalmának bővítéséről, melynek célja egy közös vállalat létrehozása.

Vállalatcsoportunk tulajdonosi köre- és vezetése a közelmúltban kapcsolatba lépett a Külgazdasági és Külügyminisztérium érintett szervezeteivel, munkatársaival, melynek részeként, a LogSol cégcsoport képviseletében Varga Zsolt tulajdonos és Kovács Tamás vezérigazgató 2021 februárjában üzleti úton vettek részt a Török Köztársaságban. A szakminisztérium támogatásával megvalósult tárgyalásokon találkozásra került sor Keller László főkonzul úrral, Shiraishi Renáta külgazdasági attasé úrhölggyel, valamint az Emsa Jeneratör Rt. tulajdonosaival és vezetőivel. A megbeszéléseken áttekintett többlépcsős, ám rövidtávú terveink fókuszában a közös vállalat mielőbbi megalapításának stratégiája és operatív lépései, egy – hazai szakembereink tudásán alapuló - termékfejlesztési- és menedzsment központ kialakítása, termelési-fejlesztési-logisztikai-értékesítési vállalati folyamataink remélt piaci kapcsolataink kiszolgálásához igazodó fejlesztése álltak.

Az EMSA isztambuli menedzsment központjában legmagasabb szintű vállalatközi megbeszélésre került sor, török partnerünk részéről Rasim Yildiz úr az igazgatótanács elnöke, Gökhan Güner úr, az igazgatóság tagja, Emin Cakir úr, exportfejlesztési igazgatóhelyettes és Hasret Tozar úr, az exportfejlesztési iroda vezetője vettek részt.

török

Segítünk...
Összefogás keretében 1600 db maszkot biztosítottunk Szabadbattyán lakóinak a vírus elleni védekezésre.
- Összefogás keretében 45 családot segítettünk élelmiszer csomaggal, és további 100 család részére folytatunk jelenleg is gyűjtést.
- Energiát adunk berendezésünkkel a kiskunhalasi ideiglenes járvány kórháznak.
Energiát adunk további 12 egészségügyi és 7 rendfenntartó szervezetnek, 29 alapellátást nyújtó szolgáltatónak.
- Kiemelt készenlétre állással segítjük a járvány leküzdésében részt vállaló szervezetek energia ellátását.

Ránk lehet számítani!


videoÚjfent a magyar-török üzleti kapcsolatok élvonalában
2018. október - BudapestCégünk több, mint 10 éves törökországi üzleti kapcsolatainak köszönhetően rendszeres résztvevője a kormányzati szintű magyar-török rendezvényeknek. Az idei, Budapesten megrendezett üzleti fórumon, ahol felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök Úr és Recep Tayyip Erdogan köztársasági elnök Úr is, cégünket a LogSol Kft. vezérigazgatója képviselte. A fórum keretében eredményes tárgyalásokat folytathattunk leendő partnereinkkel szélesítve törökországi kapcsolatainkat. Köszönjük a Magyar Nemzeti Kereskedőháznak a meghívást!

törökMagyar - Török miniszterelnöki találkozó
2017. június - Ankara2017 június 29-30-án cégünk is részt vett Orbán Viktor miniszterelnök Úr kíséretében az Ankarában tartott török-magyar üzletember találkozón. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a hivatalos program keretében írhattuk alá legújabb együttműködési megállapodásunkat törökországi partnerünkkel.

török


Partnereink


aggregátor
Solyomsoft
SKC
ups
Lennox
Híreink
Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /home/logsolhu/dizelgenerator.hu/footer.php on line 383

Warning: mysqli_error() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /home/logsolhu/dizelgenerator.hu/footer.php on line 383